Therse van den Hurk toegevoegde waarde

Zorgorganisatie

Toegevoegde waarde in een zorgorganisatie

Therese van den Hurk is van grote toegevoegde waarde in een zorgorganisatie, iets dat de laatste jaren gebleken is nadat zij de overstap maakte vanuit het bedrijfsleven. De zorg speelt een groeiende rol in onze samenleving, nu we steeds meer te maken krijgen met de vergrijzing en we medisch tot steeds meer in staat zijn. Dat brengt kansen met zich mee, maar zorgt aan de andere kant ook voor uitdagingen. Therese van den Hurk zorgt voor een belangrijke toegevoegde waarde, door met kennis van de bestuurlijke elementen de bedrijfskundige onderdelen op de juiste wijze aan te sturen.

Kennis van bestuurlijke elementen

Vanuit haar ervaring in het bedrijfsleven heeft Therese van den Hurk een goede kennis van de bestuurlijke elementen die van belang zijn, in een grote organisatie. Haar bedrijfskundige ervaring zorgt ervoor dat ze de zorginstellingen kan helpen om op een gezonde wijze te opereren, zonder aan de andere kant de juiste benadering naar haar cliënten te vergeten. Een zorginstelling gaat anders om met cliënten dan een bedrijf met klanten, maar dat neemt niet weg dat de organisatiestructuur grote gelijkenissen vertoont. Op die manier kan Therese van den Hurk van grote toegevoegde waarde zijn, iets waar in de huidige samenleving veel behoefte aan is.

Continuïteit van de zorgorganisatie

Therese van den Hurk zorgt onder andere voor de continuïteit van de zorgorganisatie, door deze financieel gezond te maken en te houden, maar er daarnaast voor te zorgen dat de organisatiestructuur op een heldere wijze in elkaar steekt. Een zorgorganisatie heeft hart voor haar cliënten, maar dient van binnen gebaseerd te zijn op een duidelijke structuur en degelijkheid. Therese van den Hurk kan dit feilloos implementeren, zonder aan de andere kant aan het menselijke karakter en de gastvrije uitstraling te komen. Op die manier is ze van grote toegevoegde waarde binnen een zorgorganisatie.